Recensies

Wat anderen over Naramee zeggen

Hieronder enkele (geschreven) getuigenissen op Google, Facebook en Social Deal na een massage.

Google & Facebook 

Franky F.
Franky F.
07:57 15 Oct 20
Een ware beleving, waar je tot rust komt. Geluisterd naar mijn wensen.. en volledig Zen terug huiswaarts gekeerd. Een echte aanrader!
Inge De B.
Inge De B.
11:28 01 Oct 20
Een eerste kennismaking gehad met een lomilomi massage, een echte aanrader. Heerlijk ontspannend !
Ellien S.
Ellien S.
16:29 17 Sep 20
Hans is een zeer rustige en aangename persoon bij wie je jou meteen op je gemak voelt. Ik heb de ontspanningsmassage ervaren als heel diepgaand en ontdekte door Hans de spanningspunten in mijn lichaam. Zeer relaxerende en deugddoende ervaring. Bedankt Hans!
Lara G.
Lara G.
09:44 17 Sep 20
Ik heb tot heden nog niet zoveel ervaring met verschillende massages technieken. Ik had een afspraak gemaakt voor Ito thermie. Werd super vriendelijk en enthousiast onthaald. Kreeg eerst een korte uitleg over wat mij te wachten stond. De massage zelf was een heel aangename ervaring. Nadien werd er tijd gemaakt voor een gesprek en verdere uitleg.
Martine V.
Martine V.
19:12 25 Aug 20
Een super ontspannende massage met kennis van zaken, veel energie en liefde voor de massagekunst gegeven.
Els G.
Els G.
19:41 02 Mar 20
Een zeer fijn ervaring in een sfeervol, rustgevend kader. Verstand op nul en genieten van de massage. Bedankt Hans, ik kan er weer tegen.
Nathalie Van R.
Nathalie Van R.
15:07 28 Feb 20
Een absolute aanrader. Ik ging voor de Thaise yogamassage. Was een aangename ervaring in een rustgevende setting. Hans doet dit met hart en ziel en dat is voelbaar.
Hilde Van De W.
Hilde Van De W.
21:44 26 Feb 20
Zalige massage genoten die met veel zorg en aandacht werd gegeven in een mooie warme ruimte en met oog en oor voor details. Ik zit weer in mijn vel en heb zonder enige moeite even alles kunnen loslaten en me kunnen overgeven en genoten van de tot rust stemmende massage. Dank je wel voor deze deugdoenerij!!
Joeri G.
Joeri G.
09:14 21 Feb 20
Vlotte ontvangst, zeer goede massage. Een echte aanrader!
Peggy V.
Peggy V.
09:01 21 Feb 20
Super zalige lomilomi massage! Ik kom zeker terug!
Trui V.
Trui V.
20:40 20 Feb 20
Voor de tweede maal liet ik mijn lichaam verwennen door Hans. Met gesloten ogen laat ik de verwonderende bewegingen ondergaan. Alle spieren worden heel intens behandeld op een unieke manier. Ik kijk al uit naar een volgende keer. Bedankt Hans om je kennis om te zetten naar een top behandeling.
Paco I.
Paco I.
15:33 17 Feb 20
Anders dan de trado massages. Een aanrader! Geen gejaagd gevoel en volledig ontspannen.
Frauke M.
Frauke M.
10:14 15 Feb 20
Bart D.
Bart D.
17:22 14 Jan 20
(h)eerlijke kennismaking met lomilomi en een gepassioneerde massagetherapeut die met kennis van zaken perfect de pijnlijkste spanningsplekjes vond en wist te verzachten.Merci Hans en tot gauw!
Luc V.
Luc V.
16:32 26 Dec 19
Reeds 2 keer een Lomilomi massage gehad, extra ontspannend en uniek.Warm en vriendelijke ontvangst. Een aanrader voor mensen die dat ietsje meer zoeken
Alisha D.
Alisha D.
18:11 19 Dec 19
Een goede massage & ervaring :)
Arnaud M.
Arnaud M.
18:10 19 Dec 19
Prachtige ervaring, bij Naramee ben je letterlijk in goede handen, ik zou het iedereen aanraden!
Sil V.
Sil V.
22:13 31 Oct 19
Heel erg verrassende en ontspannende massage gehad (Lomilomi-temple style). Vriendelijk en warm onthaal door Hans!
Trui V.
Trui V.
14:47 10 Oct 19
bedankt voor de super hawaiaanse massage. heel intense beleving, tot in de kleinste zintuigen perfecte afwerking. Heel opbouwend, je liet me in gedachten meetrippen met het tempo en nieuwsgierigheid . Hemels. Ben al benieuwd naar andere behandelingen. tot volgende keer, Trui
zen M.
zen M.
07:16 02 Oct 19
Johan S.
Johan S.
14:04 25 Nov 18
de laatste tijd heb ik daags na het sporten veel last van stijfheid en een pijnlijke onderrug. Hans stelde een lua lomi massage voor. En die massage deed wonderen ;-) Ik voelde me als nieuw! Dank u, Hans.
Myriam V.
Myriam V.
06:34 17 Apr 16
Ik kreeg één massage van Hans, had helemaal geen verwachtingen. De meditatie van waaruit hij startte maakte me al heel rustig. Het was dan ook een totaalbehandeling waarbij je voelt dat hij zich probeert energetisch te verbinden , en invoelt wat het lichaam op dat moment nodig heeft. Hij combineert verschillende technieken vanuit zijn eigen voelen. Heel waardevol, en deugddoend. Succes met de vele volgende massages !!
Anneke S.
Anneke S.
07:59 04 Sep 14
Dag Hans, ik vond jouw shiatsubehandeling een hele fijne ervaring. Je neemt je tijd en behandeld de punten die op dat moment het belangrijkste zijn. De sfeer, muziek en je behndeling zijn in overeenstemming. Heerlijk om zo ontspannen te mogen zijn en die ontspanning te kunnen meenemen. Bedankt en tot fe volgende keer. Veel succes met alles wat je doet. Van hart tot hart ....
Ellen V.
Ellen V.
06:44 04 Sep 14
Hans neemt de tijd om je te leren kennen en stemt zijn behandeling hierop af. Hij werkt trefzeker met aandacht voor het volledige lichaam en integreert ook andere elementen. Ik heb er van genoten!
Lut B.
Lut B.
09:52 03 Sep 14
één behandeling gekregen en alhoewel ik eigenlijk er niks van verwachtte met een heerlijk ontspannen en zalig gevoel buiten gekomen. zulk een efficiënte en zachte aan pak had ik niet bij een shiatsu behandeling verwacht. een grote en oprechte merci Hans
Sofie Van S.
Sofie Van S.
08:43 03 Sep 14
Ik heb enorm genoten van de shiatsu massage, in een heel mooi interieur en ook de voor- en nabespreking deed deugd. Ik wens Hans een schitterende toekomst als therapeut en zal zeker mijn steentje bijdrage via mond-aan-mond reclame!
Katrijn Van U.
Katrijn Van U.
19:08 02 Sep 14
Ik geniet van de heerlijke, ontspannende sessies die Hans geeft. Op een veilige manier wordt je lichaam behandeld en gevoelige punten effectief aangepakt. Je komt er steeds buiten met een lichaam dat meer in evenwicht is. Ook super dat het niet alleen bij shiatsu blijft, maar waar nodig ook andere aanpakken gebruikt worden. Bedankt Hans.
Carla C.
Carla C.
11:17 27 Aug 14
Gisteren was een heel fijne ervaring. Een totaalpakket van ontspanning, genieten en vooral tot rust komen. Hans is zen en dat geeft hij met veel overgave door. Meer dan aan te bevelen :) Dank je wel Hans.
Marianne Van M.
Marianne Van M.
14:18 17 Aug 14
Vanmiddag mijn tweede behandeling van Hans in ontvangst genomen. Ik kan het een ieder warm aanbevelen! Ik ervaar de sfeer als veilig en professioneel. De behandeling als effectief en deugddoend. Dank je wel Hans!

Social Deal

David

lomilomi (feb 2020) 
leuke ervaring in ontspannen kader

Daniella

lomilomi (jan 2020) 
Rustgevende massage die voor herhaling vatbaar is

Martine

lomilomi (dec 2019) 
Aangenaam en rustig kader… Professionele en vriendelijke gastheer…

Valerie

lomilomi (dec 2019) 

Jan

lomilomi (nov 2019) 
Vriendelijke ontvangst . Zeer goede massage

Didier

lomilomi (okt 2019) 
Heel goeie massage gekregen van Hans via Social Deal, Het was een totaal behandeling van 90 min ook al had ik mijn benen vooraan ook graag behandeld gezien met eventueel gezicht. Maar dit kon gewoon niet op die 90 min, ik kreeg iets heel ontspannends en zonder iets te zeggen wist hij de plaatsen wel te vinden die extra energie nodig hadden. Het is een bijzondere massage met technieken die ik nog niet kende. Echt wel een aanrader in een heel gezellige praktijk!

Luc

lomilomi (nov 2019) 
Zalige ontspannende massage gegeven door een gedreven, super bekwame Hans, ga zeker nog terug. Bedankt Hans

Fanny

lomilomi (okt 2019) 

Lies

lomilomi (okt 2019) 
Vlotte ontvangst, goede behandeling en uitleg over welke behandelingen er nog zijn en dan ook uitgelicht op wat jezelf nodig hebt. Dikke aanrader, 2de behandeling is reeds geboekt!

Orea & partner

lomilomi & tok sen (okt 2019) 
één en al geweldig ! Mijn vriend voelde zich herboren als een baby, waarop ik zodanig relaxt was, da’k eventjes moest bekomen toen hij gedaan was met masseren. Het is zeker het geld waard

Jurgen

lomilomi (sep 2019) 
Super ontspannende massage. ik kom terug

Hanne

lomilomi (sep 2019) 
Voor een authentieke, pure massage zit je hier aan het goede adres. Vriendelijk en aangename ontvangst. Een aanrader!

Kelly & Davy

lomilomi (sep 2019) 
Hans, we hebben echt een nieuwe ervaring van massages mogen beleven. Zeker een aanrader. Je doet dit super. We komen zeker terug

Luc

lomilomi (sep 2019) 
Unieke ervaring!!! Vriendelijke ontvangst, massage van begin tot eind afgewerkt. Een aanrader om eens efkens de dagelijkse stress achter je te laten. Ik kom zeker terug, bedankt Hans

Ilona

lomilomi (sep 2019) 
Zalige ervaring! Super tevreden! Ik raad het iedereen aan. Tevreden klant, ik kom zeker terug!