lomilomi massage

het ultiem valentijscadeau!
DE PRIJS50

Een uniek cadeau

Met een cadeaubon voor een lomilomi massage geef je je geliefde, een vriend(in) of, waarom niet, gewoon jezelf een prachtig cadeau. Laat hem/haar meenemen in het ritme, de beweging en de kracht van het wondermooie Hawaï.

De cadeaubon

Je kan kiezen uit 2 soorten lomilomi massage

  • lua lomilomi van 60 minuten aan €35 (i.p.v. €50)
  • lomilomi tempelstijl van 90 minuten aan €55 (i.p.v. €70)

De cadeaubon blijft 6 maanden geldig.

Je bon wordt na ontvangst van de betaling op BE71 7373 0415 5869 per e-mail opgestuurd (doorgaans binnen de dag). Je kan eventueel ook een papieren bon komen afhalen.

Wat is lomilomi massage?

Lomilomi is Hawaïaans lichaamswerk. Het heeft niet alleen impact op fysiek niveau, maar kan tegelijk een emotionele en mentaaal diepgaande ervaring worden.

Er zijn meerdere vormen van Hawaïaans lichaamswerk. Lua lomi kent energieke en opwarmende bewegingen, goed om spieren los te maken. De tempelstijl (waarbij ik o.a. de onderarmen gebruik en ook onder het lichaam door masseer) is eerder een helende massage met een intens relaxerend effect.

Meer lezen over lomilomi

Koop hieronder je cadeaubon

[tb-calendar booking=”valentijnscadeau”]

Praktisch

  • lomilomi massage wordt op de blote huid gegeven. Ik maak daarbij gebruik van een mix van zuivere, natuurlijke oliën (o.a. amandelolie). Lomilomi wordt op een massagetafel gegeven.
  • omwille van die olie is het aangeraden niet je mooiste of duurste kleren aan te doen omdat er na de massage altijd wel wat olie van de huid op de kleren terecht kan komen.
  • voor de lua lomilomi kan je gerust je ondergoed (slip) aanhouden. De lomilomi tempelstijl is altijd volledig naakt omdat  er langsheen de volledige lengte van het lichaam (zijkant) gemasseerd wordt (intieme zones worden tijdens de massage steeds volledig bedekt gehouden en uiteraard nooit aangeraakt)