ILM (Ilan Lev Method)

Speelse healing bij fysieke en emotionele pijn

De Ilan Lev methode is een therapie die gebaseerd is op aanraking, waarin we beweging en geluid gebruiken om te communiceren met de vibrationele energie binnen ons. Het is een speelse manier om de algehele functionaliteit van het lichaam te herstellen en ook pijn van fysieke of emotionele aard te verlichten. De behandeling verbetert de circulatie in het lichaam, vermindert spierspanning en verlicht zowel skelet- als gewrichtspijn.

Tijdens een sessie brengen we met zachte manipulaties continue beweging in het lichaam, verkennen we nieuwe paden waar beweging mag ontstaan en helpen we nieuwe neurale verbindingen tot stand te brengen. Door te werken met de kinetische mogelijkheden van het lichaam herstellen we de informatiestroom binnen het systeem als geheel, waardoor een rijke en volledige dialoog ontstaat tussen de behandelaar en de patiënt. Oude verwondingen, emotionele trauma’s, angst en gebruikelijke bewegingspatronen worden omgeleid en losgelaten. Het lichaam kan oneindig veel nieuwe manieren ontdekken om efficiënter, gemakkelijker, met veel plezier en energie te bewegen. De sessie is intensief, met eindeloos veel nieuw materiaal waarmee inzicht kan worden verworven bij de patiënt.

De methode is intuïtief & speels. Wij zeggen niet wat er moet gebeuren maar stellen de vragen en faciliteren een omgeving waarin antwoorden naar ons toe kunnen komen. Het kan je van je huidige situatie naar een ander niveau van zijn brengen.