Tantra massage

Voel de expansie

Over tantra massage

Tantra massage doet je levensenergie weer helemaal te stromen doorheen je ganse lichaam. Het is een uitnodiging  om diep te ontspannen, je over te geven aan liefdevolle aanraking en om oude patronen los te laten. Door verdiepende energetische en tantrische technieken gaan alle energiecentra weer helemaal open en worden mentale, emotionele en fysische blokkades opgegeven zodat de sexuele levensenergie zich weer een weg kan banen doorheen het volledige lichaam en niet beperkt blijft tot de erogene zones.

Groeien in liefde

Tantra massage brengt je niet alleen 100% pure liefde voor je lichaam, maar brengt ook (energetische) expansie. Ook in die delen van jezelf waar je je moest inhouden, maar die je nu weer mag loslaten om tot uit te groeien tot volledige potentie. Tantra massage is daarom bevrijdend en ‘empowering’ omdat het helpt een drastisch andere kijk op onszelf te krijgen.

Het is een massagevorm die zeker diepe relaxatie en een vredig gevoel geeft, een gevoel van 100% pure liefde voor jezelf. Vaak is het dus ook een diep helende ervaring. Anderen kunnen zo veel extase ervaren dat het hen naar een hoger bewustzijn brengt, voorbij het fysieke niveau.

Liefdevolle aanraking

Een tantramassage is een massage van het volledige lichaam, met inbegrip van de erogene zones en het geslachtsdeel. Yoni en lingam (sanskriet voor resp. vagina en penis) zijn delen van ons lichaam die vaak ontkend, miskend en misbruikt zijn en omgeven met veel taboe, schuld en schaamte.  Door respectvolle, liefdevolle aanraking kunnen deze delen weer in ons lichaam geïntegreerd worden  als een volwaardig deel van onszelf.  Een tantra massage is een energetisch en sacraal gebeuren met een afwisseling van zachte aanrakingen en steviger massage. 

Je geeft zelf aan wat je nodig hebt en wat je prettig vindt. Massage van yoni en lingam is meestal onderdeel van een tantra massage, maar het is absoluut geen must. Je kan altijd je grenzen aangeven (en die mogen gedurende de massage ook weer wijzigen). Het is als een ontdekkingsreis in jezelf  in een respectvol en veilig kader.

Een tantra massage wordt uitgevoerd op de futon op de grond. Vanuit het principe van de gelijkwaardigheid wordt deze massage naakt gegeven (d.w.z. de masseur is net als jij naakt). Voel je je hier niet comfortabel bij, laat het dan weten, dan wordt er aangepaste kledij voorzien.

Voor mannen of vrouwen. Er is GEEN sprake van sexuele handelingen en er is NOOIT een interactie tussen de gever en de ontvanger. Het blijft een uitnodiging om je over te geven aan je eigen levensenergie zonder in sexuele handelingen over te gaan of bewust naar een hoogtepunt toe te werken.